Jalin Matra PFK Ngangkat Derajate Wong sing ora nduwe Ojob

Administrator 18 Oktober 2017 09:50:57 WIB

Dino minggu wingi ( 15/10/2017 ) Desa Pandansari Menehne Bantuan teko Program Jalin Matra PFK (Program Feminisasi Kemiskinan )Propinsi Jawa Timur, Khusus kanggo Kepolo Rumah Tangga wedok/ Rondo-rondo sing ono Desa Pandansari, Manggon ono in Balai Deso.

Kurang luweh 25 rondo sing nrimo bantuan, Ono sing Oleh Wedos, Pitik, Mentok, Mesin dondom, barang dagangan kanggo warung lan Sembako, Pas menehne bantuan Ugo disekseni Para Penggawa Deso Penggowo Kec. Ngantang  di dampingi Pendamping sing teko Kab Malang Program Jalin Matra PFK.

Jarene Pendamping Kabupaten Malang Sedulur Andis, Program iki tujuane kanggo ngoptimalne lan ben efektif kanggo wong sing ora nduwe kepolo Omahe utowo gak nduwe ojob, Isok digawe kanggo usaha gawe ningkatne ekonomi keluarga lan gawe njangkepi kebutuhane urip supoyo iso sejahtera. Kahanan iki dikuatno maneh karo Bu Sitin Petinngi Desa Pandansari Menowo Program iki gawe dukung Usahane Rondo-rondo sing ono Deso lan Gawe ningkatno kepinterane anggone usaha supoyo ben iso kecukupan uripe.

Penulis : Arno Kusumo

Editor   : Ian